Un articol ca o conversatie

Destul am citit articole, in special cele scrise de mine, care sunt orice numai dialog nu. Monoloage de parca chiar te-ar interesa ce am de spus. Poate chiar te intereseaza, daca da, multumesc! Vreau sa fac mea culpa pentru ca in loc sa deschid un dialog cu tine si sa iti vorbesc din spatele tastaturii ca si cand ai fi prietenul meu si am avea o conversatie pe Facebook sau prin SMS ti-am vorbit fara sa tin cont de tine.

Vocea unui suflet

2001-white-dove-pair-800x600N-ai venit aici sa citesti un ziar, nici un blog, ai venit aici ca sa intri in legatura cu vocea unui suflet. Pe Love in Life e sufletul meu, Catalin. Si cum tratez eu onoarea pe care mi-o faci? Iti vorbesc de parca n-as avea o conversatie cu tine, de parca ai veni la mine pentru informatii, ti le iei structurate, le aplici, iti obtii rezultatul, ca la doctor.

Am si informatii utile si aplicabile, dar nu de asta esti aici, nu-i asa? E mai greu sa avem o conversatie cand tu nu imi poti raspunde in timp real, dar de asta avem comment-uri. Considera ca iti scriu un mail. Mai mult decat sa iti dau informatie folositoare, as vrea sa creez o atmosfera placuta. Pentru ca informatie iti pot da si altii si iti garantez ca sunt experti acolo care vor avea informatie pe care eu nu o am si o vor livra mai bine decat o fac eu.

Love in Life – locul care iti face sufletul sa zambeasca… discret

As vrea sa vii aici pentru atmosfera de a fi pe Love in Life. smile-1Vreau ca acest nume sa nu fie pur si simplu un titlu si atat. Vreau sa iti evoce un sentiment cand il gandesti “Ah, e locul acela care imi face sufletul sa zambeasca discret”. Imi place acolo. Uneori citesc si chestii aplicate, dar mai intru si pe pagina de Facebook al lui Catalin, mai vad ce mai posteaza, ce mai recomanda, mai verific Twitter-ul, poate a mai dat vreo vorba de duh.

Nu imi e indiferent ce faci cu viata ta. Deloc. Chiar vreau sa te incurajez si poate chiar sa te persuadez sa intri in legatura cu sufletul tau si apoi sa imi spui ce discutii ati avut si ce concluzii ai tras. Ce vreau sa fac pe Loveinlife e sa avem o conversatie permanenta care sa fie un companion de drum, un deschizator de posibilitati, un ajutor de nadejde la nevoie in discutia continua pe care o ai cu sufletul tau.

Atmosfera Love in Life – Un confort delicios, in stilul tau

zenVreau sa vii aici nu pentru ca ai nevoie de mine sau de cuvintele mele, ci pentru ca iti place atmosfera, iti place sa te simti conectat cu genul de vibratie al iubirii pe care Loveinlife il ofera. Vreau sa fie un loc delicios pentru tine si prietenii tai, sa radeti, sa glumiti vorbind despre articolele de aici, dar mai ales sa intrati in legatura cu mine, sa va vad fata in fata la workshop-uri, poate pe unii la Coaching, sa facem tabere de transformare personala impreuna si sa ne bucuram cu totii ca Loveinlife exista si ne aduce impreuna si ne da clipe de bucurie.

Priveste in adancime – solutiile sunt cifrate

Nu zic ca nu ofer si solutii la probleme. Daca stii cum sa citesti,night fishing orice articol, chiar si sau poate mai ales acesta este o solutie nu la o problema ci la multiple probleme. Dar e ca un puzzle: trebuie sa stii cheia in care sa il citesti. Nu iti voi da niciodata pestele, dar ti-am lasat indicii despre cum sa pescuiesti. Daca ti-ar placea sa afli mai multe, poti lua legatura cu tatal meu… sau cu mine.

Dupa cum era replica celebra in filmul Casablanca iti spun si eu “Simt ca acesta este inceputul unei frumoase prietenii”. Ca intotdeauna iti urez ZAMBESTE DIN INIMA! Iar daca vrei sa ramai la curent cu noutatile Love in Life, ai mai jos un formular de abonare la Newsletter: