Cum sa faci sex mai bun si sa faci colegii de la munca sa-ti multumeasca?

Stii ce avem tu, eu si orice alt om in comun? Asa e, cu totii suntem rezultatul unui orgasm. E posibil sa te ascunzi in spatele lui ”aoleu, cum poti sa spui asta in public”, dar daca mai gandesti asa, tin sa iti amintesc ca anii ’80 -’90 au trecut demult si mentalitatea ”sa nu vorbim despre sex in public” a fost lasata in urma cum lasa un adolescent jucariile copilariei. Nu-i nimic ”gresit” la ea, doar ca nici nu ne ajuta prea mult. Asa ca hai sa ne intrebam: CUM SA FACI SEX MAI BUN?

his-and-hers_things-you-never-knew-orgasms ”A trecut atat de multa vreme de cand n-am mai facut sex

incat am uitat cine pe cine leaga” – Joan Rivers

1. Fa sex mai des

E o chestie stiuta, desi putini o aplica, cum ca orice lucru pe care il faci des, devii bun la el in mod natural, prin repetitie. Nici sexul nu e diferit. Nu ai cum sa citesti in carti, sa auzi de la prieteni, seminarii sau sa vezi in filme cum se face daca nu il practici. Stii, cel mai bun lucru pentru viata ta sexuala acum ar fi ca daca ai pe cineva sa lasi articolul acesta pentru o vreme deoparte si ACUM sa iti iei partenerul si sa faci dragoste / sex cu el. Sau daca nu, pune mana pe telefon si declara-i intentia de a face dragoste cu el.

Daca vrei sa devii bun, iti trebuie practica, multa practica si nimic, nici un articol sau sfat de expert nu poate inlocui dictonul ce ar trebui sa fie pe intrarea oricarei case, parerea mea: HAVE SEX (adica FA SEX)

2. Renunta la ideea ca sexul nu e important sau ca discutiile despre sex sunt mai bine pastrate pentru intimitate

Sexul nu doar ca nu este neimportant, dar este de-a dreptul crucial. Aveti idee ce face lipsa de sex satisfacator pentru psihicul ambilor parteneri in cuplu, pentru copiii lor si chiar pentru atmosfera la locul de munca? Asa e, o strica! Ati vazut ce prietenoasa e femeia care tocmai a avut un super orgasm dimineata inainte sa vina la munca cu iubitul ei? E o placere sa fii langa ea, radiaza. Cineva ar trebui sa o premieze atat pe ea ca stie sa primeasca orgasme si sa si le creeze, cat si pe el, care stie si poate sa i le ofere. Datorita lor, colega de munca e vesela, luminoasa, libera de stress si productiva.

Da, sexul bun e cel mai bun distonocalm, la revedere antidepresive. Doar ca lipsa de sex bun si lipsa de a vorbi despre asta nu mai e doar ceva individual, ci chiar un fenomen colectiv.

 3. Ocupa-te de dezvoltarea ta personala si spirituala

Sexul e bun oricum ar fi, dar sexul intre doi oameni cu adevarat pe calea iluminarii si a actualizarii personale este fantastic, pentru ca ei se intreaba mereu cum il pot face mai bun, chiar daca este deja grozav. Ei sunt exploratorii lui ”ce-ar putea fi mai bine decat este” si pentru ei sexul nu mai e de mult doar sex, e mult, mult mai mult. Nu iti poti controla partenerul, dar poti avea grija sa investesti in mod activ tu in dezvoltarea ta, ca atunci cand partenerul vine, sa te gaseasca pregatit.

Deci alege-ti tu propriile programe, audio-book-uri, workshop-uri, coach-i care ti se potrivesc. Sunt pe toate gusturile, sigur vei gasi ceva pentru tine. Doar sa alegi si apoi, ca si cu sexul, SA PRACTICI!

Imi permit sa vorbesc despre asta pentru ca eu insumi am facut toate cele de mai sus si am experimentat pe pielea mea ce inseamna. Am investit ani, milioane bune, dar mai ales suflet in dezvoltare mea personala  si intr-adevar, satisfactia mea sexuala a atins cote pe care nici nu mi le imaginam posibile. Si stiu ca acesta e doar inceputul.

Te salut, iti urez ca de obicei Zambeste din Inima, si ai mai jos si link-ul catre newsletter-ul Love in Life