Nu stiu nimic

thank you

Hei tu 🙂 !

Iti multumesc ca ma citesti! Stii, datorita TIE eu imi pot indeplini misiunea. Fara atentia si acceptarea ta viata mea ar fi mai goala, mai saraca.

Daca sperai sa gasesti in acest articol 5 metode sa devii in 5 zile sau 5 ani mai bogat financiar sau 5 trucuri pentru relatii mai bune, te voi dezamagi. Nu am venit aici ca sa te invat ceva ce nu stii, nici sa iti rezolv o problema, ci mai degraba sa avem o mica discutie noi 2. Despre tine. Vroiam sa iti spun ca te apreciez. Da, stiu ca nu te cunosc, ca poate ma citesti din alt oras sau de pe alt continent. Dar faptul ca acum citesti scrijeliturile mele pe un perete si ca inca nu le-ai abandonat inseamna pentru mine ca ceva din ce am scris e interesant pentru tine. Si asta ma onoreaza.

Nu vreau sa te lingusesc, sa te flatez gratuit. Imi displace aceasta si lipsa de autenticitate la fel de mult ca si tie. Dar chiar vreau sa recunosc, sa apreciez si sa admir momentul de iubire pe care mi-l oferi. Hei, citind  aceste randuri nu citesti cu ochii, cu mintea, ci iti deschizi inima catre ce am de spus desi nu stiu nimic… nou. Ti se pare putin lucru? Mie nu! Mi-ai dat din timpul tau, mi-ai dat increderea ta, ca am ceva util sau placut sa-ti transmit. Si eu ce ti-am dat? Niste randuri… si un multumesc.

Multumesc ca pentru 5 minute mi-ai facut loc in inima ta. Sper ca ti-am adus ceva de valoare cu scrijeliturile mele.

 

Ne mai vedem 🙂 !